Hirdetés

Készül a Dead Rising film a Legendarynál

|

Újabb videójáték adaptáció van készülőben, ezúttal a Capcom zombis őrülete, a Dead Rising kerül kamera elé.

Hirdetés

A sajtó közlemény szerint "A Dead Rising egy hatalmas zombi támadás alatt játszódik. Amikor az államilag kiadott kötelező védőoltás kudarcot vall, négy főhősünk próbálja elkerülni a fertőzést miközban a járvány forrása után kutatnak, ami egy kormányzati összeesküvés felé vezet." Politika, társadalmi riadalom és a média mind kulcsfontosságú szerepet kapnak a film történetében.

Mivel a Crackle megkapta a kizárólagos forgalmazói jogat, így a Dead Rising elérhető lesz SVOD-n, DVD-n, VOD-n és a TV-ben. A Content Media Corporation ezen kívül kiadja még a filmet teljes hosszában, illetve epizódikusan is.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Legendaryval és Lorenzoval dolgozhatunk, akik már így is magával ragadó dolgokat hoztak el a rajongóknak." -mondta Carter és Harlan. "Mivel mi is imádjuk a játékot, rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ezt a több millió rajongóval rendelkező franchiset egy újfajta élményként adhatjuk át a játékosoknak."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.