Hirdetés

Készül a Gru 4. része, és már azt is tudjuk, mikor érkezik

|

Az Illumination természetesen folytatja a nagy sikerű franchise-t.

Hirdetés

2017-ben láthattuk utoljára Gru-t és csapatát a Gru 3. részében, amely bár pénzügyileg hatalmas siker volt (a 80 millió dolláros büdzséből több mint 1 milliárd dollárt sikerült termelnie világszerte), meg nem nevezett okok miatt egy jó ideig parkolópályára került a franchise. Ennek azonban most vége, a forgalmazó Universal stúdió és a filmet gyártó Illumination a napokban ugyanis bejelentette, hogy érkezik a széria negyedik része.

Hirdetés

A filmet Chris Renaud - az első két Gru film rendezője - valamint Patrick Delage rendezik majd közösen, Mike White pedig a forgatókönyvet szerzi. A premier azonban még nagyon messze van: 2024. július 3-ra lett kitűzve a mozis bemutató. A leleplezésből viszont az is kiderült, hogy Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove és Steve Coogan mind visszatérnek az animációs film következő fejezetében is, mint a főszereplő karakterek hangjai. 

De azért idén sem maradnak ki a jóból a franchise rajongói, hiszen július 1-jén érkezik a Minyonok folytatása, a Minions: The Rise of Gru a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.