Hirdetés

Rekordot döntött a Gru filmek bevétele

|

Az Illumination animációs filmjei rendre szépen teljesítenek a pénztáraknál, de még közülük is kiemelkednek a Gru filmek, mely rekordot is döntöttek a harmadik résszel.

Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete és az Énekelj! rajzfilmeket készítő Illumination legnagyobb dobása egyértelműen a Gru. A sárga kisemberek és főnökük, a jó útra térő gonosz harmadik filmjüket élték meg nemrég, amely meg is szerezte a franchise-nak a legtöbb bevételt szerző animációs széria címet.

Hirdetés

A zöld ogre, a Shrek volt az eddigi rekordtartó, ami, az összes filmjét egybe véve 3,51 milliárd dolláros bevételt könyvelhetett el. Emellett a három Gru film és a Minyonok spin-off együttes erővel 3,53 milliárd dollárt szedtek össze, tehát új király ül a trónon. 

Persze nem árt megemlíteni, hogy mind közül a Minyonok nyomták a legtöbbet a latba, ami a Universal valaha volt legsikeresebb filmje is lett.

Szerintetek mi segítette a bevételek trónjára a Gru filmeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.