Hirdetés

Készül a LazyTown-sorozat harmadik évadja!

|

A Turner Broadcasting, azt követően, hogy tavaly szeptemberben megvásárolta a LazyTown márkát, a napokban bejelentette, hogy hozzákezd a díjnyertes sorozat harmadik szériájának gyártásához.

Hirdetés

A Magnus Scheving által 20 évvel ezelőtt életre keltett, egészségtudatos szemléletre nevelő gyermekmárka világméretű sikerét a nevelő szándékú tartalom és a szórakoztató, inspiráló forma egyesítésének köszönheti. A sorozat a Sportakusz nevet viselő főszereplő, Magnus Scheving által alakított akcióhős, az életvidám táncoslány, Stephanie, valamint a helyi gazfickó, Rosszvér Robi és a többi LazyTown-lakos kalandjait mutatja be. “Hihetetlenül izgalmas dolgok várhatók az új sorozatban, mint például Sportakusz új masinája, amelynek segítségével a gyerekeket közös mókázásra és mozgásra bírjuk” mondja Magnus.

A tízéves Chloe Lang, aki az Egyesült államok-beli Connecticutban máris népszerű versenytáncos, Julianna Rose Mauriello-t  váltja Stephanie szerepében. A női főszereplő rózsaszín parókájáért és napsugaras  jókedvéért, valamint kivételes tánctudományáért gyerekek milliói rajonganak a világon. “Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy én kaptam Stephanie szerepét, és az elkövetkezendő hónapokban együtt dolgozhatok a LazyTown csapatával Izlandon.” nyilatkozta Chloe. “ Mindig is csodáltam Juliannát, elképesztően jó volt a sorozatban, remélem, hogy a nyomdokaiba léphetek.”  

“A LazyTown a világ egyik legnészerűbb gyermek márkája.” mondja a Turner EMEA-szintű tartalomigazgatója, Michael Carrington. “Nemcsak rendkívül szórakoztató, de – Magnusnak köszönhetően – kiemelkedő eredményeket ért el a gyermekkori elhízás elleni közdelemben. Az új tévésorozat az eddigieknél is látványosabb és izgalmasabb lesz, és jelentős szerepet szánunk neki óvodásoknak szóló csatornablokkunk, a Cartoonito népszerűsítésében”

A LazyTown márka a tévéműsoron kívül élő előadások, zenei produkciók, játékok, rádió, nyomtatott kiadványok, fogyasztási cikkek és közösségi események, például maratoni futóversenyek, sportklubok, közönségtalálkozók és kormány által támogatott egészségtudatos kampányok formájában is jelen van. A LazyTown harmadik évadjának bemutatását a jövő év elejére tervezi a Turner, ezt megelőzően még műsorra tűzi a két első évadot, amelyek sugárzási jogait szintén megvásárolta. /Turner/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.