Hirdetés

Készül a Legenda vagyok folytatása, méghozzá Will Smith-szel és Michael B. Jordannel

|

Na ezt nem láttuk jönni!

Hirdetés

Évekig rebesgették, hogy folytatást kaphat Will Smith 2007-ben bemutatott posztapokiptikus zombis filmje, a Legenda vagyok, ám sosem történt érdemi előrelépés ez ügyben, így szép lassan elültek a pletykák. Az elmúlt hetekben azonban megtudtuk, hogy a Warner mégis tervezhet valamit a projekttel, amivel kapcsolatban ma reggel robbantotta is a hírt a Deadline: a stúdió tényleg elkészíti a nagy sikerű film második részét, méghozzá nem is akárkikkel.

Hirdetés

A portál értesülései szerint ugyanis nem csak Will Smith tér vissza főszerepben, hanem sikerült mellé megnyerni társfőszereplőnek a Fekete Párduccal és a Creed: Apollo fiával sztárrá avanzsált Michael B. Jordant is. Szintén visszatér a folytatásra az Oscar-díjas Akiva Goldsman (Egy csodálatos elme), mint forgatókönyvíró, aki már a 2007-es film történetét is írta többedmagával. Rendezője viszont egyelőre még nincs a projektnek.

Francis Lawrence rendezésében készült eredeti film Richard Matheson 1954-ben megjelent azonos című regényén alapult, mely évekkel azután játszódik, hogy egy pestisjárvány megöli az emberiség nagy részét, a többit pedig mutáns zombivál változtatja. Ebben a világban él egyetlen túlélőként Will Smith karaktere New Yorkban, aki valamiért immúnis a vírusra, ezért mindent arra tesz fel, hogy gyógymódot találjon rá.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.