Hirdetés

Készül a Madarak a dobozban folytatása

|

A könyv szerzője lebegtette be, hogy folytatást kap a Netflix egyik legsikeresebb saját gyártású filmje.

Hirdetés

A Madarak a dobozban Josh Malerman regénye nyomán 2018-ban debütált a Netflixen, és mindjárt a szolgáltatás egyik legsikeresebb alkotása lett, amelyet az első hetében 45 millióan tekintettek meg világszerte. Az adaptáció ugyan messze elmaradt a könyv elejétől végéig torokszorító hatásától, de mivel nézőszámát tekintve tagadhatatlanul sikeres volt, nem túl meglepő, hogy megkapja a maga folytatását.

Hirdetés

Ezt a Movieweb információi szerint az eredeti regényt szerző Josh Malerman jelentette be egy nemrégiben készült interjúban, és habár meglehetősen szűkszavúan beszélt róla a titoktartási kötelezettsége miatt, azt valóban megerősítette, hogy a Netflixnél dolgoznak a második részen. Egyébként ő maga is így tett az elmúlt években, ugyanis július 21-én jelenik meg a regény folytatása, méghozzá a Sandra Bullock által megformált főhősnő után nemes egyszerűséggel Maloire néven, és nyilvánvalóan ez adja majd a film alapját.

Malerman arról is mesélt, hogy a film befolyásolta-e bármiben a Malorie írásakor: 

Körülbelül ugyanannyi időbe telt megírni. Mindazonáltal amikor belefogsz egy regénybe, különösen mostanság, nehéz nem filmszerűen látni, hiszen mindannyian filmeken növünk fel. A Madarak a dobozban-ra mindig így tekintettem, sőt, néha mintha színpadi utasításokat vetettem volna papírra. Ugyanez történt a Malorie esetében is, azt leszámítva, hogy az elsővel szemben ezúttal már Sandra Bullock-ként képzeltem el a főhősnőt.

Ha valaki nem tudná, a Madarak a dobozban mitológiája egy az egész világon végigsöprő erőszakhullám köré épül, ahol a túlélés kulcsa a szem eltakarása, máskülönben teljesen megőrülsz és végzel magaddal. A posztapokaliptikus horror folytatásáról egyelőre nem sokat tudni, azt leszámítva, hogy Bullock valószínűleg visszatér benne Malorie szerepéhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.