Hirdetés

Készül a Sebezhetetlen folytatása?

|

M. Night Shyamalan mindennél nagyobb titoktartásban készítette el következő forgatókönyvét, amely a szóbeszéd szerint a Sebezhetetlen folytatásának sztoriját tartalmazza.

Hirdetés

Willis és Shyamalan nem először dolgozott már együtt, hiszen a Hatodik érzék mindkettejüknek meghozta a várt sikert, míg a Sebezhetetlen nem nyerte el olyannyira a nép és a kritikusok kedvét, de kis idő múlva mégis fenn maradhatott a neve.

Ha hinni lehet a szóbeszédekben, akkor elkönyvelhető, hogy Willis újra a szóban forgó rendezővel karöltve filmezik, de hogy mi ez a szupertitkos produkció, arról a fáma sem szól. Sem a cím, sem a történet még csak kis darabja sem publikus, bizonyos források szerint Shyamalan még a stúdiónak is úgy engedi megnézni a könyvet, ha tanúk állnak mellette, és megtekintése után rögtön vissza is kéri.

A rendező nem volt hajlandó kommentálni a Sebezhetetlen 2 híreszteléseit, de Bruce papa még év elején azt nyíilatkozta, hogy elképzelhető a film megvalósítása. Amit tudunk az ismeretlen projekttel kapcsolatban az, hogy Bradley Cooper, és Gwyneth Paltrow is a stáb sorait bővíti.

Örülnétek egy folytatásnak?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.