Hirdetés

Készül a Sherlock Holmes 3

|

Robert Downey Jr. az elmúlt napokban sokat húzta az agyunkat a Vasember 4 kapcsán, de most úgy tűnik, hogy a Sherlock-os dolgot tényleg komolyan gondolja.

Hirdetés

"Igen, már dolgozunk a Sherlock 3-mon. Azt akarjuk, hogy a széria legjobbja legyen és ez nem kis feladat," válaszolta Downey, "Ezen kívül, Perry Manson (védőügyvéd) történeteiben és szívesen elmerülnék a továbbiakban. Visszatérünk az 1931-es könyvekhez... hasonlóan, mint az első két Sherlocknál, kiássuk az eredeti forrásból az "új" dolgokat."

Miután a Sherlock szóba került RDJ is kifejezte elismerést Benedict Cumberbatch felé, aki a BBC sorozatában alakítja a detektívet. "Teljesen lenyűgözött Benedict. Nagyon okosan van megírva az a sorozat. Irigykedek rájuk."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.