Hirdetés

Két kérdés megválaszolása után kezdődik egy James Bond-film forgatása

|

A franchise producerei a koncepció kidolgozásának kezdő lépéséről beszéltek.

Hirdetés

A 007-es számkombináció mára legendává nőtte ki magát, ugyanis a Craig-éra zárófilmjének, a Nincs idő meghalni megjelenésével immáron huszonötödik alkalommal kísérhettük figyelemmel James Bond kalandjait. De vajon mi a titka a franchise hatalmas népszerűségének? A producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson többek között erről is beszéltek a CNN-nek. 

Hirdetés

Természetesen túlzás két szemlátomást egyszerű kérdés megválaszolásának betudni a filmszéria sikerét, de Broccoli és Wilson elmondása szerint komoly szerepet játszanak a Bond-filmek koncepciójának kidolgozásában.

Íme, a mindent eldöntő kérdések: 

1. Mitől fog félni a világ két-három év múlva, amikor a film megjelenik?

2. Milyen érzelmi és személyes kihívásokkal szembesüljön Bond karaktere? 

Meglepő vagy sem, a kérdések tehát nem a következő Bond-színész kilétét feszegetik, ahogy az általában a kommentfalakon történni szokott, hanem ennél sokkal mélyebbre ásnak az alkotók. Az interjú során ennek ellenére mégis beszéltek erről, de Broccoli gyorsan leszögezte, hogy 2022-ig nem kezdenek új színészt keresni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.