Hirdetés

Két részletben érkezhet a Star Wars IX?

|

Az eddigi leghosszabb Star Wars filmnek nézünk elébe, ami akár még ketté is szakadhat, ha túlnyújtják Abramsék.

Hirdetés

A Star Wars IX. forgatásának még csak a második hete veszi kezdetét, de máris szárnyra kelt egy olyan pletyka, ami azt sugallja, hogy akár még Star Wars X. is lehet ennek a vége. A híresztelés egész pontosan arról szól, hogy J.J. Abrams és a Lucasfilm az eddigi leghosszabb kalandra készülnek invitálni a messzi-messzi galaxis rajongóit. A kaland akár olyan hosszú is lehet, hogy két részletben fogjuk megkapni.

Hirdetés

Nem is csoda, hogy kell a bőséges játékidő, hiszen az eredeti gárdából Han Solo kivételével szitne minden fontosabb karakter visszatér. Annak idején Luke Skywalker, Leia Organa, Chewbacca, Lando Calrissian, C-3PO és R2-D2 is kitettek egy trilógiát, de most csatlakoznak hozzájuk az olyan új karakterek, mint Rey, Finn és Poe, hogy Yoda, Obi-Wan és Anakin pletykált visszatéréséről ne is beszéljünk.

A franchise eddigi leghosszabb epizódja a Az utolsó Jedik a maga 2 óra és 32 perces játékidejével. Rian Johnson filmjét rengetegen kritizálják, de az egyik legnagyobb probléma ritkán kerül kivesézésre. Az utolsó Jedik lezárása nagyon bizonytalan helyzetben hagyja hőseinket és gonosztevőinket egyaránt. Nem igazán lehet eldönteni, hogy milyen irányt fog venni a folytatás, mert annak tétjeit legfeljebb csak nagyon halványan alapozta meg Az utolsó Jedik.

Ez persze nem feltétlenül negatívum, hiszen úgy indulunk neki a következő fejezetnek, hogy fogalmunk sincs mi vár ránk, azonban éppen ez a megfoghatatlanság hoz létre szakadékot a film és a nézők között. De talán majd az első előzetes megépíti azt a hidat, ami most még hiányzik a szakadék fölött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.