Hirdetés

Meglepő visszatérők a Star Wars IX. színészgárdájában

|

A Lucasfilm bejelentette a stábot.

Hirdetés

A Lucasfilm egy hivatalos sajtóközleményben rántotta le a leplet az új trilógiát lezáró kilencedik Star Wars epizód hivatalos színészgárdájáról, akik a jövő héten, egész pontosan augusztus 1-jétől vágnak bele a forgatási munkálatokba Londonban J.J. Abrams (Star Wars: Az ébredő Erő, Star Trek) vezényletében.

Hirdetés

Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Kelly Marie Tran (Rose Tico), Joonas Suotamo (Csubakka) és Billie Lourd (Connix hadnagy) egyaránt mind a visszatérők sorát erősítik, bár a többségükre értelemszerűen számítani is lehetett. Újoncként Naomi Ackie és Richard E. Grant csatlakoztak a stábhoz egyelőre ismeretlen szerepekben, ám mellettük olyan Star Wars veteránok fogják még tiszteletüket tenni a IX. epizódban, mint Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), a korábban már többször is híresztelt Billy Dee Williams (Lando Calrissian) és sokak igazán nagy meglepetésére Carrie Fisher, mint Leia Organa.

Ahogy azt megígérték, Leia esetében nem válogatnak be új színésznőt és digitálisan sem fogják életre kelteni, helyette egy meglepő módszerrel tér vissza még egyszer utoljára a kicsit több mint két éve eltávozott Fisher legendás figurája: Abrams Az ébredő Erőhöz leforgatott, ám végül felhasználatlan és a házimozis kiadás extráira sem felkerült jeleneteket fog átemelni Leia karakterével a még cím nélküli produkcióba, így méltó módon búcsúztathatják el őt.

Hamill visszatérése szintén felvet néhány kérdést, akit Az utolsó Jedik zárására alapozva vélhetően Erő szellem formájában láthatunk majd. A Snoke-ot megformáló Andy Serkis neve nem tűnt fel a listán, szóval vagy igaza lesz azoknak, akik már a tavalyi felvonástól kezdődően azt mondják, hogy az egykori legfőbb vezérből bizony csak annyit láttunk a mozivásznakon, amennyit, vagy - bár ez puszta találgatás és mi sem vennénk rá mérget - okkal hagyták le, hogy meglepetés legyen potenciális felbukkanása.  

Mindenesetre ami továbbra is szent és sérthetetlen, az az a tény, hogy a 2019 decemberében debütáló folytatás zenéjét ezúttal is John Williams fogja szerezni, mint minden Star Wars epizódét egészen az 1977-ben megjelent Egy új reménytől kezdődően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.