Hirdetés

Két új Marvel-karakter is erősebb lesz Hulknál

|

A zöld óriás lassan már másodhegedűs sem lesz a Marvel Filmes Univerzum erőrangsorában.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum első fázisában még kétség sem fért hozzá, hogy Bruce Banner (Edward Norton/Mark Ruffalo) a legerősebb hős a ringben, akinek erejével csak Thor tudott versengeni. Aztán jöttek a következő fázisok, és apránként Hulk teljesen kiszorult a toplistából, miközben intelligencia tekintetében egyre magasabbra szárnyalt.

Hirdetés

A jelenleg zajló negyedik fázisban hamarosan két új karakter is debütálni fog, akik tovább taszítják lefelé Hulk pozícióját a képzeletbeli rangsorban. Még a Doctor Strange 2 trailerelemzésben emlékeztünk meg Rintrahról, a mágikus képességekkel bíró minotauruszról, aki a Misztikus Tanok tanítványaként fogja védelmezni Doctor Strange-ék ősi szentélyét, így nem valószínű, hogy összeakasztják a bajszukat Hulkkal. Ugyanakkor a képregények hasábjain ez megtörtént, és a Hihetetlen Hulk 370. számában Rintrah kiütötte Hulkot.

Egykori riválisának, Thornak az új filmjében fog felbukkanni a Marvel-képregények által inspirált Zeusz is, akit majd Russell Crowe fog alakítani. Zeusz és Hulk a Hihetetlen Hulk 622. számában csaptak össze, amikor is a zöld óriás ismét pórul járt. Zeusz egyébként nemcsak varázslatai, hanem fizikai erején keresztül is Hulk fölé tudott tornyosulni.

A fázisok előrehaladásával rendre fognak felbukkanni erősebbnél erősebb karakterek, akik a korábbi erőrangsort megbolygathatják. Hulk és Thor regnálása a múlté, és ne lepődjünk meg, ha idővel Skarlát Boszorkány vagy Marvel kapitány ereje is elhalványodik egy újabb jövevény mellett.

Ti Rintrah vagy Zeusz debütálását várjátok inkább az új Marvel-filmekben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.