Hirdetés

Két újabb visszatérő erősíti a Bűbáj folytatását

|

Remélhetőleg hasonlóan elbűvölő lesz ez is.

Hirdetés

Mi?! Hogy a Bűbájnak lesz folytatása?! Bizony-bizony! A Disney mese-musicalje még 2007-ben kifejezetten szép sikereket tudott felmutatni. Nem akkorát, mint az az évi A Karib-tenger kalózai - A világ végén, de 85 milliós gyártási költségére 340 milliót keresett világszerte, amiből 127 millió csak az államokból érkezett és elég hamar megtalálta az utat a gyerkőcök és a stúdió musicaljein nevelkedettek szívéhez. Titka egyértelműen abban rejlett, hogy a Disney eljutott akkorra odáig, hogy mert röhögni saját magán, a saját kliséin, amivel bőszen is élt a valós New Yorkba tévedt Giselle hercegnő története. A folytatást már több mint 10 éve próbálják összehozni, de most 11 év után áll csak össze a stáb és természetesen ez rengeteg visszatérő szereplőt is hoz magával.

Hirdetés

A Disney tavalyi, a befektetőknek tartott expóján először Amy Adamset jelentették be a visszatérők között, nem sokkal utána pedig Patrick Dempseyt is megerősítették Robert Philip szerepében. Most pedig az első rész Oscar-díjas komponistája, Alan Menken - akit a film abszolút zenei csúcspontja, a "Így jössz majd rá"-ért is díjra jelöltek - erősítette meg két újabb szereplő visszatérését.

Remek lesz. Nem hinném, hogy sokat mondhatok, hiszen még forgatják a filmet. Amy Adams benne van. Patrick is benne van. Idina Menzel is benne van. James is - mindannyian visszatérnek.

Hogy a "mindannyian" esetleg Susan Sarandont és Timothy Spallt is takarja, azt egyelőre nem tudni. De Adams tündi-bündi szerepe mellett a prímet egyértelműen James Marsden málé agyú Edward hercege vitte, aki a végén (spoiler?!) az Idina Menzel alakította Nancy Tremaine mellett találta meg a boldogságot.

Azt még evidens mód nem tudni, hogy a szereplőket milyen módon sodorja össze ismét az élet ennyi év után a Disenchanted címre keresztelt folytatásban, az azonban bizonyos, hogy a filmet Adam Shankman (Hajlakk, Mindörökké rock, Gorilla bácsi, Esti mesék) rendezi, a forgatókönyvet pedig Rita Hsiao, Jessie Nelson, J. David Stem és David N. Weiss írják a Bill Kelly által megalkotott figurák alapján. Mivel a film igazán a home video forgalmazásban lett annak idején sikeres, ezért a mozikat kihagyva egyenesen  a Disney+-ra érkezik majd, várhatóan valamikor 2022-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.