Hirdetés

Kevin Feige a Marvel-filmek sikerének titkáról nyilatkozott

|

A Marvel Filmes Univerzum keresztapája elárulta, hogy a spoilerek és szivárogtatások ellenére miért sikeresek a filmjeik.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum 2008 óta épül, és ez idő alatt a filmtörténet legsikeresebb franchise-ává nőtte ki magát. 2022-ben pedig várhatóan továbbra is ott lesznek az idei Marvel-filmek az év végi nézettségi toplistában, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy a nézők unnák már a történeteket. Teszi mindezt úgy a Marvel, hogy az ő projektjeik hírzárlata sem tökéletes: spoilerek és kiszivárgott felvételek igyekeznek lyukat ütni a hajó külsején, ám ettől még továbbra is sikerül bevonzani a nézőközönséget a moziba.

Hirdetés

Kevin Feige a The Directnek osztotta meg, hogy miben látja a Marvel-filmek vonzerejét.

"A kellemetlen igazság az, hogy nem tudsz mindent eltitkolni a nézők elől, tehát biztosítani kell, hogy az élmény magáért beszéljen, függetlenül attól, hogy mi lett elspoilerezve, és mi nem. Ettől még ugyanúgy a lehető legjobb munkát adjuk ki a kezünkből. Úgy vélem, hogy egyre többen fejlődnek a titoktartásban. Valaki ellop valamit, de ettől még nem osztja meg azt mindenkivel, mert potenciálisan ronthatna az élményen. Sok szempontból azonban a Nincs hazaút megmutatta nekünk, hogy a szivárogtatások mégsem rombolják az élményt. Szóval továbbra is a lehető legjobban igyekszünk csinálni a munkánkat, de a legfontosabb dolog, hogy elkészüljünk a filmmel vagy sorozattal, ami aztán jól teljesít, függetlenül attól, hogy előzetesen milyen tudása van róla a nézőknek."

Feige a nyilatkozatában a Pókember: Nincs hazaút "váratlan cameóit" is felhozta példának: bár mindenki sejtette, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatérnek Pókemberekként, ettől még rengetegen elmentek rá a mozikba, hogy ott éljék át a filmtörténeti eseményt. Ebből a tömeges mozilátogatásból aztán 2021 egyik legkellemesebb mozis élményei születtek sokak számára.

Azt Feige nagyon jól látja, hogy 2022-ben már nem lehet mindent eltitkolni a rajongók árgus szemei elől, és szerencsére nem is akar rágörcsölni a nagy titoktartásra sem. A Marvel-filmek az elmúlt 14 évben biztos ponttá nőtték ki magukat a moziba járó nézők szemében, ami az esetek részében hoz egy elvárható minimumot, többször pedig még további pozitív meglepetésekkel is kecsegtet.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.