Hirdetés

Kevin Feige az Őrzőkről és Dr. Strange-ről beszélt

|

A Marvel elnökét a közelmúltban egy interjú során a Galaxis Őrzőiről és Dr.Strange-ről kérdezték és ő pedig készséggel válaszolt.

Hirdetés

"Hogy a 3.fázis csak új hősökből fog állni? Lesznek azért ismerős arcok is. A harmadik szakasz továbbra is fejlődés, fejlesztés alatt van. Már 99%-ban felhasználtuk a 2. fázist, most éppen a Bosszúállók 2 és a Galaxis Őrzői előkészítése tart, ezért nagyon elfoglaltak vagyunk, de nem akarjuk figyelmen kívül hagyni a régi dicsőséget, az ismerős arcokat, mint pl. Vasembert, Thort és Amerika Kapitányt."

Végül megkérdezték tőle, hogy melyik szuperhős adaptációja miatt a leginkább izgatott:

"Dr. Strange!" Szeretem azt a varázslatos világot, ami körülveszi! Még soha nem tapasztaltam ilyet. Van egy csomó történet és anyag, amit simán feltudunk majd használni. Szeretném, hogy egy új bosszúálló is csatlakozzon a film 2.részébe! Hogy ki lesz az? Majd meglátjuk!

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.