Hirdetés

Kevin Feige az Őrzőkről és Dr. Strange-ről beszélt

|

A Marvel elnökét a közelmúltban egy interjú során a Galaxis Őrzőiről és Dr.Strange-ről kérdezték és ő pedig készséggel válaszolt.

Hirdetés

Elmondta a Galaxis Őrzőiről, hogy már hosszú ideje szerettek volna egy olyan filmet elkészíteni, ami teljes egészében az űrben játszódik: "Tetszett az ötlet, hogy egy film többnyire olyan karakterekre épül, akik szinte ismeretlenek, nem csak nekünk embereknek, hanem a filmjeinkben található szuperhősöknek is. A filmben lesz egy emberi szuperhős (Chris Pratt, mint Peter Quill/Star Lord), egy szexi harcos, egy animált fa és egy mosómedve egy pisztollyal. Ez egy egyedülálló franchise és örülünk annak, hogy ez annyira más, mint amit eddig tettünk!"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.