Hirdetés

Kevin Feige nagyon elégedett Jonathan Majorsszal Kang szerepében

|

Stabil lábakon áll a multiverzum.

Hirdetés

A Marvel egy egészen remek panelen van túl az idei Comic-Conon, amely után nyugodtan kijelenthetjük, hogy még mindig tudják, hogyan kell show-t csinálni. Miután kiderült, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! zárja a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisát, a stúdió rögtön azt is elárulta, hogy mi vár ránk a következő két fázisban. Többek között a két következő Bosszúállók film is leleplezésre került, melyek közül az első a The Kang Dinasty lesz, amelynek címéből kiindulva valóban fontos szerep jut az elkövetkezendő két évben a Jonathan Majors által alakított Kangnek. 

Hirdetés

A ComicBook.com-nak adott friss interjújában a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige ezzel kapcsolatban elárulta, hogy Kang, a hódító mennyire tökéletesen illik a színészre, és hogy a lehető legjobb választásnak bizonyult:

Elképesztő, hogy milyen hamar magáévá tette Kang szerepét Majors. Az alatt a rövid idő alatt is egyszerűen uralta a színapdot, amit a Comic-Conon eltöltött. Mondtam is neki, hogy senki másnak a vállára nem helyezném szívesebben a Multiverzum-saga súlyát, mint az övére. Igazán lenyűgöző, amire Majors képes, és Kang különböző inkarnációi - változatai, ha úgy tetszik -, amiket látni fogunk tőle, tényleg nagyon király lesz.

Azt szeretem benne, hogy teljesen más, mint Thanos. Hogy nem csak arról van szó, hogy jön egy még nagyobb lila fickó sisakban, és ő a gonosz. Kang nem ilyen. Kang egy teljesen más típusú gonosztevő, és a tény, hogy ő sok-sok különböző karakter egyszerre, a legizgalmasabb dolog, és egyben ami leginkább megkülönbözteti őt tőle.

Kanggel a Loki első évadának utolsó részében ismerkedtünk meg először. Ebben debütált Majors karaktere, akit ekkor még a He Who Remains-ként neveztek, aki valójában Kang egyik változata. A képregényben a He Who Remains viszont egy teljesen más karakter, ám ennyi változást eszközöltek a mozgóképes verzióban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.