Hirdetés

Kevin James nácinak áll a Becky első előzetesében

|

A komikus színész egy komolyabb oldalát mutatja majd meg a +18-as Reszkessetek, betörők!-féle filmben.

Hirdetés

Van az olyan alkotásoknak egy kissé taszító, de mégis megkapó bája, amik a műfajok vagy a műfaji elemek összemixelésével hívják fel magukra a figyelmet. Jonathan Milott és Carry Murnion legújabb közös rendezésük, a szimplán csak Beckyre keresztelt filmjük pontosan ebbe a sorba fog becsatlakozni, hiszen amellett, hogy a felvázolt alapszituáció egy +18-as karikával ellátott, vérrel és belezéssel teli Reszkessetek, betörők! adaptációnak tűnik, a film főgonoszát az a Kevin James fogja alakítani, akinek nevét a Férjek gyöngye vagy számtalan Adam Sandler-mozi (Nagyfiúk 1-2., Férj és férj, 50 első randi) kapcsán ismerhettünk meg.

Hirdetés

A történet szerint a tizenhárom éves Becky (Lulu Wilson) édesapjával egy tóparti házba megy a hétvégére kikapcsolódni, mikor is nem csak feltűnik a Becky által kissé nagyon utált édesanya, de még egy szökött náci fegyenc (Kevin James) is látogatását teszi náluk kisebb csipet-csapatával. Az utóbbinak terve is van, hiszen egy különös szimbólumú kulcsot keres, ami éppenséggel a kislánynál van. Ekkor kezdődik meg egy Reszkessetek, betörők!-et megidéző macska-egér hajsza Becky és a szélsőjobbos férfiak között, ahol a csont eltörik, a vér folyni kezd, az emberek pedig hullanak majd, mint a legyek.

 

A Becky elkerülve a bezárt mozikat egyenesen VOD-re, azaz online fog megjelenni, méghozzá most június 5-én. Ti tesztek majd ezzel a furcsa mixszel egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.