Hirdetés

Kevin Smith egy új projektjéről rántotta le a leplet

|

A pontos részletek még nem ismertek, ám könnyen elképzelhető, hogy az író-rendező a nyolcvanas évek iránt érzett nosztalgia hullámait akarja meglovagolni. Már ha nem gerillamarketingről van szó.

Hirdetés

Kevin Smith a jelek szerint nem nagyon ér rá mostanában unatkozni, hiszen azon túl, hogy igyekszik minél nagyobb hírverést csapni a Shop-stop szeptemberben érkező harmadik felvonásának (aminek már megtekinthetitek a magyar feliratos előzetesét), természetesen más tervezeteken is dolgozik. Ennek ékes bizonyítéka egy Instagram-bejegyzés.

Hirdetés

Miként azt Smith megfogalmazta:

"Ma befejeztem egy új forgatókönyvet. Egy nap talán meg is rendezhetem. Néhány vadidegen ember imádni fogja. Míg más vadidegenek utálni fogják. De ez csak akkor jöhet össze, ha szerencsém lesz. Ma már elkészült a lehetséges jövőm tervrajza. És így az utazás újra kezdődik..."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kevin Smith (@thatkevinsmith) által megosztott bejegyzés

A kedvcsinálónak feltett, rövidke szövegből egyébiránt nem sok derül ki. 1986. május 24-ét írunk. A rádióból a Nu Shooz's I Can't Wait-je szól és egy kicsiny, New Jersey államban lévő település egy közelebbről meg nem határozott lakója egy hagyományos, tárcsázós telefonnal próbál felhívni valakit.

Nem éppen bőséges információmennyiség - hovatovább, a cinikusabb lelkek egyike-másika arra tippel, hogy az egész nem más, mint némi közepesen körmönfont, figyelemfelkeltő gerillamarketing. Míg mások arra tippelnek, hogy Smith a nyolcvanas évek iránt érzett nosztalgiára tervezi építeni a következő művét. Viszont azt, hogy mi az igazság, gyaníthatóan egyhamar nem tudjuk meg.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.