Hirdetés

Khan nem lesz benne a Star Trek 2-ben, de egy másik klasszikus karakter igen!

|

Ez a hír nagyon sok emberben szomorúságot kelthet, de egyúttal el is gondolkoztatja őket: Vajon ki lesz az új ellenség?

Hirdetés

Minden rajongónak, aki szomorú amiatt, hogy Khan nem tér vissza azt mondanám, hogy egyrészt a „Khan haragja” mindig is létezni fog, szóval nézzétek meg azt, illetve, hogy az új dolgok nem feltétlenül rosszak.

A Badass közzé tette azt is, hogy a történet egy másik klasszikus Star Trek karakterre fog koncentrálni. És ha azt írják, hogy klasszikus, akkor én egy olyan szereplőre gondolok, aki az eredeti sorozat első évadában játszott, ahol Gene Roddenberry volt a kapitány.

Teljesen mindegy, hogy J. J. Abrams és az írók: Alex Kurtzman, Roberto Orci és Damon Lindelof melyik ellenfelet választják ki, úgy gondolom, fantasztikus, hogy megbecsülik az eredeti Star Treket, de valami újat szeretnének csinálni azzal, hogy tartózkodnak attól, hogy ugyan az a fő gonosz lesz az ellenfél.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.