Hirdetés

Ki kerül a Bosszúállók 3 rendezői székébe?

|

A hírek szerint egyáltalán nem biztos az, hogy Joss Whedon harmadjára is Bosszúállókat rendez

Hirdetés

Szóval, ahogyan azt már láthattuk jópár nappal ezelőtt, Whedon javában készíti a Bosszúállók második részét, mely az előjelzések szerint sokkal grandiózusabb, drámaibb, komplexebb és szórakoztatóbb lesz az első résznél. És ismerve Whedon-t, illetve a munkásságát (aki eddig ódzkodott a Buffy-tól, az ne tegye többé: egyik legjobb sorozat), sejthető, hogy ez az ember nem a levegőbe beszél és komolyan mondja azt, amit mond. Bennfentes információk szerint azonban a harmadik rész-beli pozíciója elég képlékeny, ugyanis több mint valószínű az, hogy nem ő lesz a befutó rendező. Ezt betudhatjuk annak is, hogy kicsit belefáradt a nagyköltségvetésű Marvel-mozikba és szeretne tartani egy kis szünetet (bár így is, a két film között készített egy minimál költségvetésű Shakespeare-filmet), szóval érthető. Már így se lehetünk neki elég hálásak.

És hogy ki lesz az, aki levezényelheti a harmadik etapot? Jó kérdés. Egyes spekulánsok szerint a nyerő név a Galaxis őrzői rendezője, James Gunn lesz, akinek be van vésve a naptárába még egy Marvel-film, melynek kilétéről nincsen konkrét tudomásunk, sőt még maga a direktor sem rendelkezik több tudással, vagy jól hantázik: "Csak az van a szerződésemben, hogy még egy Marvel-film, nincsenek részletek."

Azt is hozzá kell tenni, hogy Gunn és Whedon jó cimborák, úgyhogy senki nem lepődne meg akkor, ha nála landolna a projekt, és akár mondjuk együtt dolgoznának a forgatókönyvön is. Tekintve, hogy a Galaxis... eddig nagyon jó visszhangot kapott mind a kritikusoktól, mind a nézőktől, várható egy jókora kritikai siker, szóval a Marvel biztonságban érezheti magát, rábízhatja azt a bizonyos harmadik részt. Egyébként is úgy néz ki: Rocket és csapata leszerződtek a Bosszúállók későbbi részére.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.