Hirdetés

Ki lesz Venom?

|

Alex Kurtzman rendező elárulta, hogy nem volt könnyű kiválasztani azt a képregényes karaktert, akiből végül Venom lesz.

Hirdetés

Egy friss interjú során a rendező továbbra is titokban tartotta, hogy ki válik majd Venommá, de annyit elárult, hogy nem volt egyszerű kiválasztani a "szerencsést".
"Azt kell mondjam, hogy nem volt könnyű választás. Rengeteg érdekes dolog van Venommal kapcsolatban. Rengeteg változatát láthattuk már, és vannak dolgok amik nagyon egyediek, érdekesek és különlegesek benne. Úgyhogy azt hiszem, mindenki azt szeretné, hogy a megfelelő karaktert válasszuk ki egy ilyen népszerű figura megtestesítőjének."

Alex Kurtzman azt is elárulta, hogy Ed Solomon dolgozik a történet részletein.
"Igen, épp múlthét péntek előtt kezdtünk el egy történetet kiagyalni nagy vonalakban. Ed Solomon hamarosan meg is fogja írni. Nem mondhatok el túl sok mindent, de már nagyon izgatottan várom."

Talán még emlékeztek, hogy a 2007-es Pókember 3-ban Eddie Brock vált Venommá, akit Topher Grace alakított. A pletykák szerint a spin-offban Carnage is benne lehet és már 2017-ben meg is kaphatjuk a filmet, de ezeket eddig a Sony Pictures még nem kommentálta. Ti melyik képregényes karaktert látnátok szívesen Venomként a vásznon?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.