Hirdetés

Kick-Ass 2 - Nic Cage visszatér Big Daddy szerepében

|

Amikor először szóba került, hogy elkészítik a Kick-Ass folytatását, az a pletyka is szárnyra kapott, hogy Nicolas Cage is visszatér a folytatásba, mint Big Daddy.

Hirdetés

Bár Nic Cage karaktere nem igazán pozitívan zárta az első epizód végét, ennek ellenére az írók simán kitalálhatnak neki oylan szerepet, ami illik a folytatás történetébe. Sem a stúdió, sem Jeff Wadlow rendező nem erősítette meg Nicolas Cage visszatértét, de a direktor úr minap közzé tett egy fotót Big Daddy páncéljáról Twitterén keresztül és a következőt jegyezte meg hozzá: "Senki sem állíthatja félre Apát". Ez talán azt jelentheti, hogy Big Daddy és egyúttal Nic Cage is újra a képernyőn lesz? Mivel Big Daddy lányának, Hit Girl-nek (Chloe Grace Moretz) nagyon fontos szerepet szánnak a folytatásban, elképzelhető, hogy az alaptörténet ellenére Daddy a stábban lesz, mellesleg IMDB-n is a többiek mellett szerepel Nic Cage neve. A Kick-Ass 2 2013. június nyolcadikán kerülhet kiadásra Jeff Wadlow rendezésében, Chlore Grace Moretz, Jim Carrey, Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, John Leguizamo, Olga Kurkulina és ezek szeritn Nicolas Cage szereplésével. A Big Daddy páncéljáról készült fotót a folytatásban csodálhatjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.