Hirdetés

Kiderülhetett, melyik videójáték alapján készít filmet Dwayne Johnson

|

Tényleg nagy címről van szó.

Hirdetés

Múlt héten számoltunk be róla, hogy Dwayne "The Rock" Johnson egyik jövőbeli projektje az egyik legnépszerűbb és legmenőbb videojáték adaptációja lesz. Bár akkor még nem árulhatta el, hogy melyik címről van szó, azt azért megígérte, hogy még idén sor kerül a bejelentésre. Most azonban úgy tűnik, hogy idő előtt lelepleződhetett a projekt.

Hirdetés

Persze erősen pletykáról van még szó, hiszen a hivatalos bejelentés nem történt meg, így mindenki fenntartásokkal kezelje a hírt. De az egyik amerikai filmes hírportál (név szerint a Giant Freakin Robot) belső forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy az eddig meg nem nevezett cím nem más, mint a Call of Duty. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a film története vagy esetleges helyszíne. Mivel azonban a széria a második világháborútól kezdve a jövőben lezajló háborúkig már szinte mindent lefedett, ezért a készítőknek is gyakorlatilag végtelen lehetőség áll a rendelkezésükre. 

Egy Call of Duty alapján készülő film egyébként 2015 óta van tervben Hollywoodban. 2018-ban például úgy tűnt, hogy a Sicario 2 rendezője, Stefano Sollima készítheti el az adaptációt, akkor azonban nem jutott túl a film a fejlesztési fázison. Most azonban, hogy a Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot - ezzel együtt pedig rengeteg cím mellett a CoD is gazdát cserélt - talán felfrissültek az igények egy Call of Duty-film irányába. Reméljük, hamarosan fény derül a projektre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.