Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz Kamala Khan a Marvel sorozatában

|

Moon Knight még várat magára, de Ms. Marvelt már castingolták.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy többek között a Bad Boys 3 rendezői is csatlakoztak a Disney+-ra készülő Ms. Marvel sorozat készítőihez. Aki esetleg nem ismerné a karaktert, a Marvel-képregényekben sokáig Carol Danvers volt Ms. Marvel, ám miután felvette a Marvel Kapitány személyazonosságot (a filmekben Brie Larson megformálásában láthattuk), Kamala Khan lépett a helyébe. Kamala egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i lány, aki a Marvel Comics első olyan muszlim hőse volt, aki saját képregénysorozatot kapott. Ahogy a Marvel Magyarország is tökéletesen összefoglalta: "A karakternek a szokásos középiskolás és szuperhősproblémák mellett bevándorló hátterével és vallásos neveltetésével is meg kell küzdenie, és nem mellesleg maga is embertelen, aki képes a testét és a végtagjait a kedve szerint formálni, mintha csak gumiból lenne. "

Hirdetés

Eddig csak találgathattunk, hogy a Marvel kit választhat a későbbiekben is fontosnak ígérkező karakter megformálására, azonban a bizonytalanságnak vége: a Deadline jelentése szerint az újonc Imani Vellani az, aki Ms. Marvel/Kamala Khan bőrébe bújik a Disney+-ra készülő szériában.

A Ms. Marvel sorozatnak egyelőre még nincs kitűzött premierdátuma, de az biztos, hogy a showrunnere Bisha K. Ali (Négy esküvő és egy temetés), az egyes epizódokat pedig olyan rendezők jegyzik majd, mint Adil El Arbi és Bilall Fallah (Bad Boys 3), a rövidfilmek kategóriájában kétszeres Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy és Meera Menon (The Walking Dead, The Punisher, Titans). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.