Hirdetés

A Bad Boys 3 rendezői is dolgoznak a Ms. Marvel sorozaton

|

Több rendező is csatlakozott a Disney+-ra készülő sorozathoz.

Hirdetés

A Marvel's Avengers videojáték kapcsán írt cikkünkben már olvashattatok Kamala Khanról, azaz Ms. Marvelről, aki She-Hulk, illetve a Sólyom és a Tél Katonája mellett szintén saját sorozatot kap a Disney+-on. A projektről eddig annyit lehetett tudni, hogy a brit írónő, Bisha K. Ali (Négy esküvő és egy temetés) felel a forgatókönyvért, és a showrunneri feladatokat is ő látja el, a premierre pedig 2021 második felében számíthatunk - ha a koronavírus nem tesz keresztbe ennek is. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legújabb jelentése szerint mozgolódás van a projekt környékén, ugyanis több rendező is csatlakozott a stábhoz, hogy levezényeljen epizódokat. Közöttük van a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk párosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah (akik a Beverly Hills-i zsaru 4 összehozásán is szorgoskodnak), a rövidfilmek kategóriájában kétszeres Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy és Meera Menon is, aki olyan sorozatok egyes részein dolgozott már, mint a The Walking Dead, a The Punisher és a Titans. A The Direct értesülései alapján hamarosan véget ér a szereplőválogatás, így az is kiderülhet a közeljövőben, hogy ki fogja megformálni Kamalát. 

Aki esetleg nem ismerné, Kamala egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i lány, aki a Marvel Comics első olyan muszlim hőse volt, aki saját képregénysorozatot kapott. Hasonló képességekkel rendelkezik, mint a Fantasztikus Négyes vezetője, Reed Richards, vagyis képes megnyújtani a testét, de akár hatalmassá is válhat. A Marvel-képregények világában egyébként sokáig Carol Danvers volt Ms. Marvel, de miután ő felvette a Marvel Kapitány személyazonosságot, Kamala Khan lett az új Ms. Marvel. Ti kit látnátok szívesen Kamala szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.