Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz Zack Snyder szamurájos sci-fijének a főgonosza

|

Az Igazság Ligája rendezőjének ambiciózus projektje, a Rebel Moon mögé egyre több színész áll be.

Hirdetés

A halottak hadserege után újra egy látványos filmmel készül Zack Snyder a Netflixre, a Rebel Moon egy izgalmas és látványos sci-fi szamurájfilmnek (ahogy az alkotók nevezik) ígérkezik, aminek a már amúgy is hosszú színészlistájához újabb két színész iratkozott fel. Egyikük Rupert Friend (a Hitman adaptáció főszereplőjeként ismerhetjük), aki a film főgonosza lesz, a másik pedig Stuart Martin (őt pedig Snyder korábbi projektjéből, A tolvajok hadserege filmből lehet ismerős).

Hirdetés

Mellettük persze szép számmal bukkannak még fel ismert színészek, nemrég csatlakozott a filmhez Charlie Hunnam (Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája), illetve Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek). Mellettük ott lesz még Sofia Boutella (A múmia), Jena Malone (Neon démon), Staz Nair (Supergirl), valamint Sky Yang (Halo).

A történetről mindössze annyit tudni, hogy egy fiatal nő összeverbuválja a környező bolygók legjobb harcosait, miután saját világát egy gonosz uralkodó próbálja meg meghódítani.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.