Hirdetés

Kiderült, hogy melyik Marvel-filmre fog hajazni a Sólyom és a Tél Katonája

|

Valahol titkon azért számítottunk erre.

Hirdetés

Miután márciusban a koronavírus miatt megint leállították a Disney+-ra érkező Sólyom és a Tél katonája forgatását azóta szinte semmilyen apróbb infó morzsa sem érkezett a jelenlegi tervek szerint ősszel debütáló hat részt számláló sorozatból, ahol a két címszereplő mellett Daniel Brühl Zémó bárója valamint Emily VanCamp Sharon Cartere is újfent visszatér. 

Hirdetés

Nemrégiben viszont a Tél Katonáját alakító Sebastian Stan a The Hollywood Reporternek adott interjút, ahol elárulta, hogy a Sólyom és a Tél Katonája hangulatát tekintve leginkább az Amerika Kapitány: A tél katonájához áll majd legközelebb, hiszen itt is egy jóval földhözragadtabb, összeesküvésektől sem mentes történetre lehet számítani.

Sok tekintetben olyan, mintha megint egy filmet forgatnánk. Ami viszont igazán megfogott benne, hogy a tónusát tekintve majdnem pontosan ugyanolyan, mint amilyen a második Amerika Kapitány volt. Ami személy szerint mai napig az egyik kedvenc élményem. Szóval bizonyos szempontból itt is egy földhözragadtabb, rengeteg nagyszerű akciójelenettel megtűzdelt, mégis jóval karakterközpontúbb történetről beszélhetünk. Annak ellenére, hogy ugyanúgy a filmek világában maradunk, ezúttal jóval több réteget adhatunk ezeknek a figuráknak, ezáltal olyan helyzetekbe dobhatjuk be őket, amire egy két és félórás játékidő esetében nem volt lehetőségünk, szemben a mostani hattal.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.