Hirdetés

Kiderültek a részletek Christopher Nolan következő filmjéről

|

Főszereplő, stúdió, cím, premierdátum. Minden felfedésre került.

Hirdetés

Alig egy hónapja csak, hogy először pletykálni kezdtek Christopher Nolan következő filmjéről, már ki is derültek a fontosabb részletek az ismét történelmi eseményeket feldolgozó projektről. Az alkotás - mely a rendező és a Warner közötti kibékíthetetlen viszony miatt a Universal berkein belül készül el - az Oppenheimer címet kapta, és bő másfél év múlva már nézhetjük is a végeredményt.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint ugyanis a film 2023. július 21-én debütál majd az amerikai mozikban, ráadásul a stúdió exkluzív, legalább 100 napos vetítési időszakot biztosít az alkotásnak. A 100 millió dolláros büdzsével rendelkező film IMAX kamerákkal forog majd, melynek története ismét a második világháború idejébe kalauzol el minket, és J. Robert Oppenheimert, a Manhattan Projektet és az atombomba kifejlesztését állítja középpontba. A címszereplőt pedig nem más alakítja majd, mint a kezdetektől fogva pletykált Cillian Murphy, aki már régi ismerőse Nolannek, hiszen jó pár filmen dolgoztak együtt. További színészekről viszont még nem esett szó, de csak idő kérdése lehet, hogy lelepleződjön a teljes színészgárda.

Ami a stábot illeti, több másik fontos pozícióba is jól bejáratott neveket nyert meg Nolan, hiszen az operatőr ezúttal is Hoyte Van Hoytema (Tenet,  Dunkirk, Csillagok között) lesz, a vágó Jennifer Lame (Tenet), míg a zenét az Oscar-díjas szerző, Ludwig Göransson (Tenet) komponálja majd.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.