Hirdetés

Kiefer Sutherland a 24 moziváltozatáról

|

A sorozat rajongói felbuzdulva a sorozat filmadaptációjáról hallott pletykákon epekedve várják a hírfoszlányokat kedvencük helyzetéről, most éppen Kiefer Sutherland avatott be minket a részletekbe.

Hirdetés

"Úgy gondolom, túl korai még erről beszélni, de legjobb tudomásom szerint néhány igencsak tehetséges filmes már szabaddá tette magát az ügy érdekében. Rendkívül izgatottak vagyunk ezzel kapcsolatban. A sztoriról annyit, hogy Jack Bauer-re igen csak rossz nap fog várni, és a problémák kellős közepében csücsül majd." - fejtette ki Sutherland.

Apró szünetet tartva tovább folytatta: "A legnagyobb eltérés a film és a sorozat között az lesz, hogy nem valósidejű lesz, hanem 2 órában zavarjuk le egy teljes nap történéseit, nagyobb szabadságot hagyva ezzel a forgatókönyvíróknak."

Sajnos esetleges dátumról, vagy forgatásról nem nyilatkozott, de máris két jó hírt kaptunk kézhez: készül a 24 mozifilm és ő lesz a főszereplő. Azért ez sem utolsó, nemdebár?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.