Hirdetés

Kiersey Clemons lesz Iris West a The Flash moziban!

|

Szépen haladnak előre a The Flash mozifilm munkálatai, már a női főszereplőt is megtalálták! Kiersey Clemons lesz a skarlát gyorshajtó szerelme, Iris West.

Hirdetés

A fiatal, mindössze 22 éves színésznő, Kiersey Clemons csatlakozását a The Flash film stábjához tegnap este hivatalosan is megerősítették a Warner Bros. illetékesei, közölte a Variety. Clemons-nak Flash szerelmének megformálása lesz az első igazán komoly mozifilmes főszerepe, korábban olyan alkotásokban találkozhattunk vele, mint a Dope vagy a Rossz szomszédság 2.

Hirdetés

Kiersey Clemons csatlakozása nem nevezhető nagy meglepetésnek, hiszen már közel egy hónapja tudjuk, hogy ő volt az egyik első számú kiszemelt a Warner kívánságlistáján. A tárgyalások sikerrel zárultak, így Barry Allen (aka The Flash) után a másik főszerep is elkelt.

Persze még rengeteg aktort kell szerződtetni, hogy összeálljon a film teljes színészgárdája, de végre már jó úton halad a projekt, s az Igazság Ligája előzetes óta biztosak vagyunk benne, hogy ez a Flash legalább olyan király lesz, mint a CW tévécsatornán futó, Grant Gustin-féle alternatív változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.