Hirdetés

Rég nem látott siker a Kincsem, túl a 400 ezredik eladott mozijegyen

|

Majdnem tíz éves sorozatot szakított most meg a Kincsem.

Hirdetés

Legutóbb 2008-ban fordult elő, hogy egy hazai film több mint 400 ezer nézőt vigyen be a mozitermekbe. Kincsem a március 15-ei bemutató óta szünet nélkül, már 15 hete látható országszerte a filmszínházakban és ez, meg persze a film minősége, és szájhagyomány útján terjedő híre megtette a hatását. Kincsem elvágtatott a 400 ezredik eladott jegy mellett.

Hirdetés

A június 26-ai adatok szerint Kincsemre 401 735-en váltottak jegyet és több mint 530 milliárd forint bevételt termelt csak a mozipénztáraknál. Herendi Gábor epikus alkotásával újfent bebizonyította, hogy ő az a hazai filmrendező, aki tudja, mivel lehet bevinni a nézőket a mozikba

A Valami Amerika első részét 529 ezren nézték meg (ezzel az összesített lista harmadik helyén áll), a Magyar vándor 460 ezerrel a hatodik, míg a Valami Amerika 2-re 448 ezren váltottak jegyet (összesített 8. pozíció).

A Kincsem ezzel a nézőszámával megerősítette a legnézettebb magyar filmek listáján már hetek óta elfoglalt 10. helyét és egyedüliként áll a legjobbak között mint 2010 után készült alkotás. Ahhoz, hogy még feljebb kerüljön, nagy bravúrra lenne szükség, ugyanis a kilencedik helyen a Csak szex és más semmi áll 437 ezer eladott mozijeggyel.

Forrás: Fórum Hungary

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.