Hirdetés

Kincsem még mindig vágtat, újabb rekordot döntött meg

|

Tavasszal rengeteg cikk született arról, hogy Kincsem letarolta a jegypénztárakat. Jelentjük, a lendülete bár lecsökkent, a versenyparipát továbbra sem állítják meg.

Hirdetés

Herendi Gábor mozifilmje, a Kincsem március 15-ei bemutatója óta még mindig látható egyes mozikban, azaz szünet nélkül 25 hete vetítik a csodaló történetét. Ez pedig jó táptalaj az újabb rekordok felé.

Hirdetés

A Kincsemre múlt héten 1386-an váltottak jegyet és ez pont elég volt ahhoz, hogy a képzeletbeli magyar filmes toplistán a 10-ről a 9. helyre lépjen elő és 99 nézővel megelőzze a 2005 decemberében bemutatott Csak szex és más semmit (437 737 vs. 437 638).

2010 után bemutatott magyar filmnek eddig csak a 12. helyet sikerült megszereznie, ám az Üvegtigris 3. is 2010 decemberén került először a mozik műsorára. Kincsem előtt a 8. helyen a szintén Herendi Gábor által rendezett Valami Amerika 2. áll, méghozzá kevesebb mint 449 ezer nézővel. Ha tehát Kincsem tartja a heti 1000-1500 nézős tempóját, hamar újabb lépést tehet előre ezen a listán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.