Hirdetés

Itt a Kong: Skull Island második előzetese

|

Nem sokáig várakoztatott minket a stúdió a napi szintű ízelítők után, reggel azonnal közzé is tették a várva várt King Kong-mozi legújabb előzetesét.

Hirdetés

A Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures végre kiadta a Kong: Skull Island első teljes értékű előzetesét a 2016 nyarán bemutatott kedvcsináló után, ami egyértelműen a filmes ikon King Kongra fogja helyezni a hangsúlyt. Érdekesség lehet, hogy az eddigi filmekben "csupán" egy 7-9 méter magas Kongot mutattak be nekünk, de ebben a feldolgozásban már a 30-at is eléri az emberszabású - ezt az előzetes sem hazudtolja meg, ahol végre akcióban is láthatjuk őt, de van itt még mindenféle teremtmény, amivel szembenézhet a remek színészgárda. Már csak miattuk is érdemes lehet jegyet váltani a mozira jövő márciusban, de egészen meggyőzőre sikerült az előzetes is, amit odafent tudtok megnézni. 

Hirdetés

A Skull Island a Legendary-féle Godzilla-Kong franchise második felvonása. A közös óriásszörny univerzum a 2014-es Godzillával vette kezdetét, Kong után pedig 2019-ben egy Godzilla 2-vel, majd a régóta várt Godzilla vs. Kong (2020) filmmel folytatódik. Utóbbi produkció címe is jól sejteti, hogy nagyszabású akcióra számíthatunk majd, nem véletlenül csinálták ekkorára azt a címszereplő gorillát. 

A Kong: Skull Island 2017. március 10-én érkezik a mozikba Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Főbb szerepekben Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.