Hirdetés

A Kingsman folytatása nagyobb lesz és őrültebb

|

A főszereplőt alakító Taron Egerton emellett az új főgonoszról is ejtett pár szót.

Hirdetés

A tavalyi év egyik (talán) meglepetés sikere volt a Kingsman: A titkos szolgálat, amelynek 81 milliós gyártási költségére sikerült világviszonylatban 414 milliót összekalapolnia, mindezt úgy, hogy bemutatása egybe esett A szürke 50 árnyalatával. És noha jövőre mindkettőnek jön a folytatása - a Kingsmané sajnos pár hónap késéssel a tervezettnél - Anastasia-ék pedig vélhetően most is hatalmas összegeket fognak kasszírozni, Tökiék újabb küldetését értelemszerűen nagyobb kíváncsiság övezi. Erre pedig adott most pár támpontot a főszereplőt alakító Taron Egerton.

Hirdetés

A fiatal színész, aki idén már az Eddie, a Sasban alakított egy hatalmasat most éppen az Énekelj! című animációsfilm promó körútján vesz részt (ő benne az éneklő gorilla), itt pedig értelemszerűen neki szegeztek pár kérdést a Kingsman: Az Aranykör kapcsán, amelyekre nem is volt rest válaszolni, persze egy igazi gentlemanhez hasonlatos mértéktartással.

(Matthew Vaughn) ezúttal még tovább ment. Kész őrület az egész! Julianne Moore főgonosza valóban félelmetes. Elképesztően jó. Tehát nagyobb, fesztelenebb, több fegyverrel, meg minden hasonlóval. Jó móka lesz.

Julianne Moore - noha tehetséges színésznő - gyakran nem találják meg a megfelelő szerepek, legalábbis a mainstream filmek között, ennek pedig már a szerződtetése kapcsán is sokan hangot adtak. Egerton szavai mellett viszont az élete első folytatását gyártó Vaugh lehet a biztosíték arra, hogy a Poppy névre keresztelt ellenlábas valóban emlékezetes lesz, elég ha csak a rendező korábbi filmjeinek az antagonistáit nézzük meg, mint a Csillagporban Michelle Pfeiffer bosziját, a Kick/Ass-ben Mark Strong maffiózóját, az X-Menben akár Michael Fassbendert, akár Kevin Bacont, vagy pedig a Kingsman első epizódjában Samuel L. Jackson pösze milliárdosa.

Annyi bizonyos, hogy a folytatásban Töki és Merlin (Strong) kénytelen Amerikába utazni, miután megsemmisül a Kingsman főhadiszállása és a "helyi szervek", a Statesman és annak Halle Berry alakította vezetőjének a segítségét kérni, aki a beszédes nevű Jack Danielsszel (Pedro Pascal) a segítségére is lesz. Továbbá még fel fog tűnni Jeff Bridges, Channing Tatum és Elton John is egy-egy szerepben, de a legnagyobb titok persze azt övezi, hogy a Colin Firth alakította Harry Hart miképp fog visszatérni.

Egertonnak egyébként nekiszegezték a kérdést, hogy mikor várható az első előzetes, de erre nem tudott már érdemben felelni.

Nehezen tudnám megmondani, de egy teaser várhatóan érkezik majd jövő év elején. Attól tartok tényleg nem tudom. Matthew Vaugh kifürkészhetetlen, de nem fogtok csalódni, mert király lesz.

Ezt pedig hajlamosak vagyunk elhinni, de ha holnap mutatnák be, már az is késő lenne, mi pedig június helyett október 6.-áig várhatunk a premierre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.