Hirdetés

Már megvannak az ötletek a Kingsman 3-ra

|

És emellett a Kingsman: Az Aranykör előrejelzései is nagyon pozitívak. Pontosabban: durván pozitívak.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy jobban be vagyunk sózva, mint egy hering, hogy láthassuk végre a Kingsman: Az Aranykört, amelynek bemutatójáig még ugyan át kell vészelnünk a nyarat, de szerencsére az utóbbi időben felgyorsultak az események Matthew Vaughn filmje körül és nap mint nap érkezik valami érdekesség a franchise-al kapcsolatban. Most például a leendő 3. rész került szóba.

Hirdetés

A rendező mutatott Londonban egy kis részletet a filmből újságíróknak, és itt szóba került a harmadik epizód is.

Furcsa mód, miközben a Kingsman 2-t írtuk, a Kingsman 3-ra is gondoltam, ami különös. Van egy nagy ötletünk hozzá. Ez egyfajta híd, amit ha sikerre viszünk, akkor egy újabbat készítünk.

Valahol érthető, hogy Vaughnnak kissé még mindig fura, ha folytatásban gondolkodik, hiszen a Kingsman: Az Aranykör az első folytatás, amit készít filmográfiájában, de nem az első, amelyben közreműködik (Kick/Ass 2, Az Eljövendő múlt napjai). A rendező pedig többször nyilatkozta, hogy szívesen elidőzik ebben a világban, hiszen egyfajta újabb, a mai kornak megfelelő, lazább, de pimaszabb James Bondot teremthet Tökiékkel.

És, hogy mit szólt a sajtó ahhoz a pár perchez, amit eddig láttak? Álljanak itt a Collider munkatársának, Steve Wintraubnak a szavai, pontokba szedve.

Matthew Vaughn szerint 4 olyan jelenet is lesz a Kingsman folytatásában, amely versenyre kelhet a templomi jelenettel. 

Matthew Vaughn elmondása szerint a vágási procedúra piszok nehéz volt és nem kizárt, hogy meg fog jelenni egy hosszabb kiadás is Az Aranykörből.

A rendező szerint az utómunkálatokkal durván 10-12 héten belül végeznek.

Julianne Moore a Kingsman: Az Aranykör főgonosza és már az első megjelenésekor kegyetlen módon prezentálja, hógy ő itt a főnök. Imádtam.

Aztak*rva! A Kingsman: Az Aranykör első felvonása elképesztő. Azonnal többet akarok látni!

Így csak még jobban vágjuk a centit a szeptember 22.-ei bemutatóig, de már az első infomorzsák óta mondogatjuk, hogyha tegnap láttuk volna a filmet, az is késő lenne. Mindenesetre ilyen előrejelzésekkel, valamint szereplőgárdával, mint Taron Egerton, Julianne Moore, Mark Strong, Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Michael Gambon, Elton John, no és persze Colin Firth valahogy képtelenségnek tűnik, hogy csalódjunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.