Hirdetés

Karakterposztereken a Kingsman - Az Aranykör

|

Mutasd magad, megmondom ki vagy!

Hirdetés

Akár ez is lehetne a mottója az újdonsült Kingsman - Az Aranykör posztereknek - a jól ismert "A modor mutatja mit érsz." mellett - amely az év egyik legvártabb mozija, de a szeptember hónapé biztosan az AZ mellett. Most Matthew Vaughn filmjéhez érkezett pár feltupírozott karakter poszter.

Hirdetés

A film eddigi marketingje kissé felemás. Persze az előzetesek stílusosak és királyak, de a képi anyagok nem kifejezetten ragadták meg eddig az ember képzeletét. Jobbára a szereplők fehér háttér - vagy a Kingsman logója - előtt álltak. Most csupán annyiban változott az egész, hogy a már meglévő karakterpózok mögé a karakterre jellemző ruha és eszköztárat pakolták fel, valamint a fedőnevüket firkantották fel. Ugyanakkor a felszerelések már most sokat elárulnak a figurákról - a kedvencem a film főgonoszát, Poppy-t alakító Julianne Moore-é - ahogy az amerikai divízió, a Statesman kódnevei is. Míg a brit kollégáknál az Arthur-mondakörből válogatnak maguknak, addig ők egyszerűen piákról kapják a nevüket (no nem olyanról, amelyikben szerepel a pappa szócska) és várhatóan annyira ütősek is lesznek.

A Kingsman: Az Aranykörre már csak alig 3 hetet kell várni, hiszen szeptember 21.-én már be is mutatkozik a mozikban. Az első részből jóformán mindenki visszatér a kötelékből (még Colin Firth is) de az új arcok között ott van a már említett Moore, Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry és Pedro Pascal is, utóbbi pedig a film legőrültebb figurájának ígérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.