Hirdetés

Kingsman elmozdult a helyéről

|

A Warner Bros. korrigálta egy-két mozipremierjének az időpontját.

Hirdetés

A helyzet az, hogy a Warneréknél valószínűleg elgurult a gyógyszer, hiszen a Kingsman premierjének időpontját pontosan arra a hétre tették, amikor a Szürke ötven árnyalatának adaptációja is debütál. Utóbbi film ugyanis tutifix, hogy keresni fog dögivel, hiszen a jónép inkább arra fog özönleni, semmint egy új Matthew Vaughn-filmre, ami ugyan képregény alapján készült, de nem számít túl nagy brand-nek. Előre sajnálom Vaughn-t.

Egy másik film premierje is áldozatául esett a variálásnak. A Poltergeist remake-je (melynek producere Sam Raimi, rendezője Gil Kenan főszereplők közt pedig a mindig kiváló Sam Rockwell-t láthatjuk majd) eredeti intenciók szerint februárban láthattuk volna, de áttették július 24-re.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.