Hirdetés

Előbb érkezik a Kingsman folytatása

|

A Fox egy kicsivel előrébb hozta az újabb kémkaland premierjét.

Hirdetés

Anno szomorúan vettük tudomásul, hogy a Kingsman: Az Aranykör nyári premierjét eltolták őszre, mivel Matthew Vaughnék nem végeztek volna a tervezett időpontra. Az első résznél hasonló volt a helyzet, de akkor majd fél évet módosítottak a premieren és 2014 helyett 2015 lett a bemutató időpontja, ami annyiban volt pozitívum, hogy volt mi ellensúlyozza A szürke ötven árnyalatát a mozikban. Mivel eddig még csak forgatási képek érkeztek a filmből, volt némi félelem az emberben (ami továbbra is ott motoszkál az emberben), hogy megint áttolják a következő évre, de egyelőre a Fox pont az ellenkezőjét tette, még ha nem is sokkal.

Hirdetés

A Kingsman: Az Aranykört eredetileg október 6.-án mutatták volna be, most azonban kiderült, hogy egy héttel korábban, szeptember 29.-én érkezik, az USA-ban és az Egyesült Királyságban egyaránt. Persze ez apró változtatás, ami mögött az az egyszerű tény áll, hogy nem merik egy héten mozikba küldeni a Szárnyas fejvadász 2049-el. Ez egyrészről érthető, másrészről viszont túlzó is, hiszen a Szárnyas fejvadász hiába kultfilm, nem feltétlenül az a mozi, amire a célközönség tódulna (plusz vegyük hozzá, hogy anno az első rész mind kritikailag, mind anyagilag bukott), épp ezért pont a Kingsmannek van a kevesebb félni valója, de azért gáláns úriemberként átadta a terepet Deckardéknak.

A Kingsman: Az Aranykör a forgatókönyvíró, Jane Goldman szerint nem csak hű lesz az első részhez, hanem fokozza is az abban látottakat.

Őrültebb lesz, mint az első rész, már amennyiben ez lehetséges.

Szerencsére Matthew Vaughn látja el ismét a rendezői teendőket (akit a Warner most nagyon szeretne az Acélember 2 élére), az első részből visszatér Taron Egerton, Mark Strong, sőt még Colin Firth is, míg az új arcok között köszönthetjük Jeff Bridgest, Halle Berry-t, Pedro Pascalt, Julianne Moore-t, Channing Tatumot, de még Elton Johnt is. Ezt a szereposztást látva kénytelenek vagyunk igazat adni Ms. Goldman szavainak és az az egy hét különbség egy leheletnyit enyhítette várakozásainkat, de a legjobban végre egy előzetesnek örülnénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.