Hirdetés

Kirk vagy Star-Lord a jobb kapitány? - Zoe Saldana válasza

|

Provokatív kérdésre kellett válaszolnia a sci-fi blockbusterek koronázatlan királynőjének.

Hirdetés

Zoe Saldana szó szerint földöntúli karriert futott be az elmúlt szűk egy évtizedben. Karrierjét az Avatar robbantotta be, még ugyanabban az évben elfoglalta az Enterprise-on a legfontosabb női karakter helyét a kommunikációs pultnál, és ha ez nem lett volna elég, sikerrel landolt a Marvel Filmes Univerzum egyik legszórakoztatóbb kalandjában. Nem meglepő tehát, ha az interjúk során olyan kérdéseket kap, hogy melyik nyelvet volt nehezebb elsajátítani, a na'vit vagy a klingont. A Star Trek: Mindenen túl kínai sajtókörútján ezúttal arra voltak kíváncsiak az újságírók, hogy melyik franchise kapitánya a jobb szerinte.

Hirdetés

Természetesen volt némi nyomás a színésznőn, hiszen egy óriási Star Trek plakát lógott a háta mögött, balján pedig Chris Pine duruzsolta neki, hogy csak óvatosan a válasszal, de ő enélkül is egy átgondolt, racionális választ adott:

Az összes űrhajó közül, amelyiken voltam... Kirk kapitányt kell mondanom. Határozottan Kirk kapitány, mert ő egy szervezetet képvisel, a Föderációt és annak a nevében cselekszik. 
Az Őrzőkben, Quill egy tolvaj, éppen csak elkezdi megtanulni, hogyan bánjon azzal a felelősséggel, hogy mások rábízzák magukat, hogy betartsa a szavát. Ő még zöldfülű, de nagyon-nagyon igyekszik. És ha az általam játszott karakterekre gondolok, mind a ketten nagyon sokat várnak el a kapitányuktól, úgyhogy azt hiszem, Uhura jelen pillanatban jobb helyzetben van "alkalmazotti" szempontból. 

Reméljük Chris Pratt-nek nem jut a fülébe Saldana válasza, de legalábbis kíváncsian várjuk, hogy felteszik-e neki ugyanezt a kérdést A galaxis őrzői 2 interjúin is 2017 tavaszán. De addig is még Ben Affleck oldalán fogjuk látni januárban Az éjszaka törvényében, amihez nemrég érkezett az ütős előzetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.