Hirdetés

A Deadpool rendezője Kitty Pryde-ról készít filmet?

|

Az egyik leghíresebb képregényíró és a Deadpool rendezője összeáll egy X-Men filmre, amely lehet, hogy Kitty Pryde-ra koncentrál majd. Kell ennél jobb pletyka?

Hirdetés

A képregényrajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni Brian Michael Bendis nevét, elvégre a művész olyan zseniális művekkel gazdagította a Marvel univerzumát, mint az Ultimate Spider-Man (2000), a New Avengers (2004), a Secret War (2004-2005), a Secret Invasion (2008) vagy éppen az Age of Ultron (2013). Bendis 2017. novemberében jelentette be, hogy innentől kezdve a DC Comics lobogója alatt folytatja munkáját, ez viszont nem jelenti azt, hogy más projekteket ne vállalna el.

Hirdetés

A Deadline jelentése alapján ugyanis Bendis fogja írni a 20th Century Fox számára az egyik új X-Men film forgatókönyvét, amelyet Tim Miller (Deadpool) rendezhet. A projekt kódneve 143, amely a The Hollywood Reporter forrásai szerint nem véletlen: az Uncanny X-Men 143. számán alapul a sztori, amelynek középpontjában Kitty Pryde áll. Így a film is erre a különleges mutánsra fókuszálhat, aki képes anyagtalanná tenni a testét, ezáltal pedig áthaladni falakon, ajtókon, tárgyakon.

Korábban Ellen Page megformálásában láthattuk a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége és a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmekben. Ti szívesen látnátok egy Kitty Pryde spin-offot a Deadpool rendezőjétől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.