Hirdetés

Kitűzték mind a négy Avatar folytatás premierjét

|

Kicsit odébb van még az Avatar 2, de úgy fest megvan a premier végleges dátuma.

Hirdetés

Az Avatar 2009-es bemutatója óta James Cameron rendező a folytatáson dolgozik, ami egy filmből, kettővé, hárommá, majd néggyé duzzadt. Ebből kifolyólag az elmúlt években sorra számultunk be a forgatás és a premier dátumának csúsztatásairól, most viszont reális időpontra tűzték ki a grandiózus projekt érkezését.

Hirdetés

A 20th Century Fox és a Lightstorm Entertainment az Avatar hivatalos Facebook oldalán fedték fel a dátumokat, amelyhez egy fotót is csatoltak Cameronról és a stábról.

"Nagyszerű, hogy a legjobb csapattal dolgozhatunk, akik a bizniszben vannak. Az Avatar szárnyra kel, ahogyan elkezdjük a munkát a négy filmen. A kaland folytatását 2020. december 18-án, 2021. december 17-én, 2024. december 20-án és 2025. december 19-én élhetjük át!"

Tehát jóval tovább kell várnunk, mint eredetileg gondoltuk, de négy filmet egyszerre elkészíteni nem egyszerű feladat. Persze pont azért szeretjük James Cameront, mert mindig igyekszik olyasmit véghezvinni, amit előtte még senki sem. A rendező korábban így nyilatkozotott a premier csúsztatásával kapcsolatban:

"2018 tarthatatlan. Amit meg kell érteniük az embereknek, hogy ezek ütemezett megjelenések. Mi nem csak az Avatar 2-t készítjük el, hanem az Avatar 2-t, 3-t, 4-t és 5-t. Ez egy epikus vállalkozás... Szóval tudom, hogy mivel fogom tölteni az elkövetkező 8 évemet. És ez nem egy ésszerűtlen időkeret. Adva volt számunkra 4 és fél év, hogy elkészítsünk egy mozit, most pedig adva van 8 négyhez... Ez a napi munkám és hamarosan ezzel kelek és fekszem. Már elég jól megterveztük a lényeket és a díszleteket. Nagyon izgalmas dolog. Bárcsak megoszthatnám mindezt a világgal. De bizonyos mértékben tartóztatnom kell magam és akkor felvonni a függönyt, amikor elérkezik a megfelelő idő."

Az első részből Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weaver visszatérnek a folytatásokhoz, amelyeknek első darabja tehát 2020. december 18-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.