Hirdetés

Klasszikus dalok maradnak ki az élőszereplős Oroszlánkirályból

|

Nem minden dal kerül újrafeldolgozásra az élőszereplős Oroszlánkirály kedvéért.

Hirdetés

A Disney élőszereplős adaptációi hatalmas sikernek örvendenek. A 2017-es A Szépség és a szörnyeteg például az év második legtöbb bevételét termelő filmje lett. A film viszonylag szorosan követte az eredeti animációs film vonalát, viszont a következő adaptáció már némiképp el fog térni az alapanyagtól.

Hirdetés

A méltán híres popzenész, Elton John olyan soundtracket alkotott Tim Rice-szal összefogva az eredeti Oroszlánkirály számára, amit a Disney rajongók a mai napig dúdolnak. A páros újra összeáll a 2019-ben érkező élőszereplős változat kedvéért, viszont csupán négy dalt emelnek át az eredeti kosárból. John a következőket nyilatkozta:

"Új stáblistás dalra lesz szükség. Az eredetiből négy dalunk lesz benne, ezek a: 'Can You Feel The Love Tonight?', 'Hakuna Matata', 'I Just Can't Wait To Be King' és a 'Circle of Life'. Ezeken kívül lesz egy nyitó és záró dal, amiket Beyoncé fog előadni. Már beszéltünk az embereivel és remélhetőleg sikerül valamit közösen kisütnünk. Remek lesz vele dolgozni."

Habár a film így is tartalmazni fogja a legnépszerűbb dalokat, biztosan lesznek olyanok, akik elégedetlenek néhány másik kimaradásával. John ugyan nem említette, de talán a kimaradó muzsikák helyére újakat szereznek Rice-szal, amelyek épp úgy klasszikusokká válhatnak, mint a régebbiek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.