Hirdetés

Kódolatlan hétvége az HBO-n!

|

Az HBO huszadik születésnapja alkalmából három napon keresztül, október 21. és 23. között kódolatlanul sugározza az HBO és az HBO HD adását, így egy hétvége erejéig az előfizetéssel nem rendelkező tévénézők is élvezhetik a műsorkínálatot.

Hirdetés

Az HBO minden partnere számára lehetővé teszi, hogy a háromnapos időszakban kódolatlanul sugározza műsorát, azonban csak akkor elérhető a kódolatlan adás, ha az adott televíziós szolgáltató ezt előfizetői számára lehetővé teszi.



Október 21. péntek

Az HBO október 21-én reggel hatkor kezdi a kódolatlan sugárzást, így a munkába indulók is bepillanthatnak az aznapi kínálatba. A péntek reggel és délelőtt az európai filmeké a csatornán: a Carlitos nagy dobása egy spanyol kisfiú kalandjait mutatja be, akinek minden vágya, hogy focista lehessen; a Rá se hederíts! című olasz vígjáték középpontjában egy punk és zűrös családja áll; a francia-olasz koprodukcióban készült Egy ember és kutyája pedig egy hajléktalanná vált férfiról és hűséges kedvencéről szól, Jean-Paul Belmondóval a főszerepben.

Délután már amerikai alkotások is gazdagítják a műsorkínálatot: a Ryan Reynolds, a képzelt szuperhősben egy sikertelen, középkorú író keveredik bonyolult kapcsolatba egy tizenhét éves lánnyal – olyan színészek közreműködésével, mint a címben említett Ryan Reynolds, a Jóbarátok Phoebe-jeként ismert Lisa Kudrow vagy éppen Jeff Daniels. A Szerelem olasz módra című romantikus vígjátékot egy Scarlett Johansson és Natalie Portman főszereplésével készült történelmi dráma, A másik Boleyn lány követi, de a két film között azt is megtudhatják a tévénézők, hogyan készült a magyar HBO új sorozata, a Társas játék, melynek vasárnapi premierje is kódolatlan lesz.

A péntek estét az HBO által gyártott Temple Grandin című tévéfilm nyitja a nagyüzemi állattartás autista szakértőjének történetével, mellyel nyolc Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot zsebelt be. Ezt követi Vin Diesel világmegmentős akció-sci-fije, a Babylon A.D., amely premierként érkezik az HBO műsorára. Ezután a csatorna saját gyártású sorozatából, a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpíros történetből nézhetik meg a nézők a legújabb szezon újabb epizódját, éjfélkor pedig az utóbbi évek könyvszenzációjának nem kevésbé sikeres adaptációja, A tetovált lány kerül adásba. A későn fekvőket és a korán kelőket várja még a Penélope Cruzzal és Ben Kingsleyvel forgatott Elégia, valamint a Pippa Lee négy élete, amely egy nő négy különböző életszakaszát mutatja be.

Október 22. szombat

A szombat reggel a családi szórakozás jegyében telik az HBO-n: a spanyol Őrangyal Rt.-ben egy apa angyalként őrködik lánya fölött; a Buldogbirodalomban egy összeférhetetlen kutya veszélyezteti gazdái kapcsolatát; a Műkedvelő társulatban pedig egy idősödő hollywoodi akcióhős csatlakozik egy vidéki angol városka színjátszó-köréhez.

A magyar HBO legutóbbi saját gyártású dokumentumfilmjét, a Baltazár Színházat bemutató Varázslatos gladiátorokat a Chéri - Egy kurtizán szerelme követi, melyben egy visszavonult prostituált (Michelle Pfeiffer) tanít be egy tapasztalatlan kolléganőt. Az Árvák hercegét és a Csokoládét is jegyző Lasse Hallström filmje, a Hacsi - A leghűségesebb barát következik a sorban, amely az amerikai válasz lehet az előző nap látott Egy ember és kutyájára, Belmondo helyett Richard Gere-rel a főszerepben. A délután folyamán még Catherine Zeta-Jones és Colin Firth is feltűnik a képernyőn, előbbi az Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres című romantikus vígjátékban, utóbbi pedig az Egy egyedülálló férfi főszereplőjeként. A filmet BAFTA-díjjal és a Velencei Filmfesztivál díjával jutalmazták, valamint Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték.

Danny Boyle nagysikerű alkotása, a nyolc Oscar-díjas Gettómilliomos után az HBO saját gyártású sorozata, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó jön a második évad első részével, amely kevesebb mint egy hónappal az amerikai premier után látható a csatornán: a Steve Buscemi főszereplésével készült széria a húszas évek Atlantic Cityjében játszódik, ennek megfelelően számos gengsztert és szeszcsempészt vonultat fel. Az estét akár A tetovált lány folytatásával, A lány, aki a tűzzel játszik című krimivel is zárhatjuk, de az HBO-n éjfél után is akad bőven néznivaló: a Boratként és Ali G-ként is ismert Sacha Baron Cohen a Brünóban egy homoszexuális osztrák riportert jelenít meg; A kilencedik légió a Római Birodalom korát idézi meg; a Láncra vert igazságban pedig egy újságírónő keveredik kényes politikai ügybe.

Október 23. vasárnap

A kódolatlan hétvége zárónapja az Anya a pácban című amerikai vígjátékkal indul, melyben egy kétgyermekes nő (Uma Thurman) próbál helytállni az élet viharában. Ezután a Külvárosi kamaszok című családi komédia várja a nézőket, majd a magyar HBO saját gyártású dokumentumfilmje, a Láthatatlan húrok - A tehetséges Pusker nővérek érkezik, amely egy hegedűs testvérpár ellentmondásos kapcsolatáról szól, és – a sikeres külföldi fesztiválszereplések mellett – az idei Filmszemlén elnyerte a legjobb dokumentumfilmnek járó díjat.

Az ezt követő A lekoptathatatlanban egy Jennifer Aniston által játszott nő bocsátkozik viharos kalandba, majd Az ifjú Viktória királynő története elevenedik meg a képernyőn. Este hattól a pazar színészgárdával forgatott, négyszeres Oscar-jelölt musicalt, a Kilencet vetítjük, amely egy világhírű filmrendező és az őt körülvevő nők kapcsolatát mutatja be – olyan színészekkel, mint Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Judi Dench, Kate Hudson vagy Sophia Loren.

Október 23-án este nyolckor dupla epizóddal debütál a Társas játék, amely – a Született lúzer című tévés antológia és több dokumentumfilm után – a magyar HBO első saját gyártású, folytatásos sorozata. A többféle párkapcsolati helyzetet felvillantó szériát Herendi Gábor (Valami Amerika) és Fonyó Gergely (Made in Hungaria) rendezte, és többek között Pokorny Lia, Simon Kornél, Martinovics Dorina, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika és Básti Juli szerepel benne.

A dupla epizód után egy másik vasárnapi premier, a Különleges kapcsolat című HBO-tévéfilm érkezik, amely Tony Blair és Bill Clinton sajátos viszonyát mutatja be. Ezután a tetovált lány legutóbbi kalandját élvezhetik a nézők (Millennium 3. - A kártyavár összedől), majd a Ha/ver című képregény-adaptációval folytatódik az adás. Hajnali háromtól még látható lesz a John Travolta főszereplésével készült francia akciófilm, a Párizsból szeretettel, a kódolatlan hétvégét pedig a fél ötkor kezdődő Tiszta napfény zárja, melynek középpontjában egy bűncselekmények helyszínein takarító testvérpár áll.

Várhatóan az alábbi szolgáltatók biztosítják előfizetőik számára a kódolatlan elérést:

DIGI kábel
Hello HD
Invitel
MinDig TV Extra
PR-Telekom
T-Home
TARR
UPC kábel
UPC Direct
VidaNet

 

/HBO sajtóközlemény/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.