Hirdetés

Koncepciórajzok - 1997-es Hulk és Pókember 4

|

Mi lett volna, ha... merül fel bennünk számtalanszor a kérdés, ha el nem készült projektek rajzait, koncepcióit nézegetjük és sóhajtozunk elégedetten, vagy éppen szomorúan a kukázás miatt.

Hirdetés

A Pókember 4 mindig is a Mi lett volna, ha... kérdésű elkaszált filmek egyik legfoglalkoztatottabb tárgya volt, hiszen sokakban felmerült nem egyszer a kérdés: mi lett volna, ha Sam Raimi megkapja az esélyt a negyedik Pókember filmre? Ha sikerül beszerveznie John Malkovichot Vulture és Anne Hathaway-t Black Cat karakteréhez? Már soha nem tudjuk meg, de Jeffrey Henderson művész előhozakodott a Pókember 4 képes forgatókönyvével, ami egyáltalán nem nevezhető hivatalosnak, ugyanis Henderson még javában firkálgatott, mikor a Sony dobta a projektet. Bemutatjuk továbbá, hogy a művész miként képzelte el A csodálatos Pókember kinézetét, valamint Pókember 3 stílusban Venom karakterét is megtervezte. Íme:

Még 1997-ben Avi Arad és Gale Anne Hurd producerek dolgoztak egy élőszereplős Hulk filmen, amelyben a dühöngő zöld szörny ezúttal terroristákkal, a katonasággal és mutáns rovarokkal vette volna fel a harcot. Először Joe Johnston, a későbbi Amerika Kapitány mozi megalkotója csücsült a rendezői székbe, majd elhagyta a fedélzetet és helyére Hurd férje, Jonathan Hensleigh (A megtorló) került. Sajnos a projektből végül nem lett semmi. Benton Jew művész azonban előhozakodott a filmhez készített koncepciórajzaival és illusztrációival, illetve bemutatott pár képkockát arról, hogy miképp képzelte el az Edward Norton-féle A hihetetlen Hulkot, illetve az Ang Lee rendezte, 2003-as Hulkot, amelyben eredetileg a Watchmen Dr. Manhattan-je, Billy Crudup alakította volna a főszerepet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.