Hirdetés

Kong: Skull Island - megérkezett az első kép King Kong-ról

|

Felfedték a jövőre érkező Kong: Skull Island-ben feltűnő King Kong kinézetét, valamint a rendező elárult egy-két érdekességet a filmről.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon bemutatott első előzetes óta nem sokat hallottunk a jövőre érkező Kong: Skull Island-ről, pedig már maga a trailer felkeltette sokak figyelmét, hiszen nagyon hangulatosra sikeredett, és a rendező Jordan Vogt-Roberts ígérete szerint egy minden eddiginél hatalmasabb Kongot kapunk majd. És habár az előzetesben még nem láthattuk magát a teremtményt teljes egészében, most megérkezett róla az első kép, hála az Entertainment Weekly-nek:

Hirdetés

De ez még nem minden, ezen kívül a rendező elárult egy-két érdekességet is a filmről:

Egy olyan filmet szeretnék elmesélni, ami arról szól, hogy mi történik, miként reagál az ember arra a helyzetre, ha újra szembesül a mítoszokkal és visszakerül a táplálékláncra. Minden Kong film lényegét tekintve - The Son of King Kong vagy a King Kong Visszatér -  egy szépség és a szörnyeteg történetet mesélt el, de ez a film már nem ez a sztori. 

Megvoltak a saját szabályaink, így azt tehettünk, amit akartunk. Elkészítettünk egy ezidáig teljes más elgondolását a filmnek, de emellett tisztelegtünk az elődök előtt is.

Visszatértünk az 1933-as verzióhoz abban az értelemben, hogy ő egy két lábon járó lény, ami felegyenesedve sétál, szemben az antropomorf, anatómiailag megfelelő gorillával, ami négykézláb mozog. A mi Kongunk nem csak egy nagy gorilla, egy nagy majom lesz, hanem mondhatni egy teljesen másik faj egyede. Az szeretném elérni, hogy úgy tekintsenek rá, mint egy magányos Istenre, egy mogorva teremtményre, aki a szigeten él.

A Kong: Skull Island 2017. március 10-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.