Hirdetés

Könnyen megeshet, hogy még tovább csúsznak a Fekete Párduc 2 munkálatai

|

Természetesen megint a koronavírus áll a háttérben.

Hirdetés

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Shurit játszó Letitia Wright egy augusztusban elszenvedett kaszkadőrmutatványból eredő sérülése miatt több hétre leállhat a Fekete Párduc 2 forgatása, amely a színésznő kényszerpihenője miatt a jelenlegi tervek szerint immár csak valamikor 2022 elején fog folytatódni. Azonban könnyen megeshet, hogy a világszerte ismét újult erőre kapó koronavírus-járvány megint keresztülhúzza a Marvel Studios terveit.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis úgy tudja, hogy Letitia Wright továbbra sem élt a koronavírus elleni vakcina felvételének lehetőségével, ami leginkább azért okozhat majd fejtörést a stábnak, mivel az amerikai Országos Népegészségügyi Központ (CDC) javaslatára november 8-tól visszavonásig csak olyan személyek léphetnek be az Egyesült Államok területére, akik bizonyítani tudják, hogy valóban beoltották őket. 

Mivel Wright jelenleg Londonban lábadozik és egyes pletykák szerint továbbra is oltásellenes nézeteket vall, így nincs kizárva, hogy a Fekete Párduc 2 végül a tervezettnél egy jóval hosszabb leállással kénytelen szembe nézni, mint eredetileg gondoltuk. Az ellene felhozott "vádakat" a színésznő egyébként egy Instagram-posztban tagadta még október közepén. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.