Hirdetés

Nézd meg premier előtt Jane Fonda és Diane Keaton új vígjátékát, a Könyvklubot!

|

A Könyvklub bebizonyítja, hogy hatvan felett sem áll meg az élet, főleg ha négy régi barátnő kezébe kerül A szürke ötven árnyalata című ponyva.

Hirdetés

Bármily meglepő, de A szürke ötven árnyalata a Könyvklub című romantikus vígjáték történetének katalizátorként szolgál. A sztori szerint ugyanis négy jó barátnő - az özveggyé vált Diane (Diane Keaton), a még mindig pasizó Vivian (Jane Fonda), a válás után lévő Sharon (Candice Bergen) és az ellaposodott házasságú Carol (Mary Steenburgen) - által alapított könyvklubban E.L. James erotikus regénye kerül terítékre, akkor mindegyikükből előtör a végzet asszonya (amihez többek között Andy Garcia, Don Johnson és Richard Dreyfuss asszisztálnak). Elvégre szerelmesnek és boldognak lenni sosincs túl késő. 

Hirdetés

A film május 31-től látható a hazai mozikban, de a Puliwood és a Freeman Film közös játékának keretében ti már premier előtt megnézhetitek, ugyanis nem kevesebb, mint öt páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik május 29, azaz kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik filmjéért kapott Oscar-díjat Diane Keaton?

a, Annie Hall

b, Minden végzet nehéz

c, A Keresztapa

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Könyvklub" jeligével. A premier előtti vetítés 2018. május 30-án este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.