Hirdetés

Korábban érkezik A védelmező 2, ekkor láthatjuk Mark Wahlberg új filmjét

|

Új premierdátumot kapott A védelmező 2, Mark Wahlberg új filmje és a Jézus egyik apostoláról szóló film is.

Hirdetés

A védelmező folytatásában Denzel Washington mellett feltűnik a Pedro Pascal (a Narcos, a Trónok harca és A Nagy Fal sztárja), de hamarabb mint gondoltuk, hiszen az augusztus 3-i premierdátumot előrébb hozták pár nappal, így hivatalosan július 20-án láthatjuk majd, hogyan rúgja szét Denzel Washington a rosszfiúk hátsóját újra. 

Hirdetés

Mark Wahlberg és John Malkovich filmjére is lehetőségünk lesz beülni hamarabb, a Mile 22 című filmre, aminek bemutatójának időpontját hasonlóan július 20-ára tették.

Harmadiknak pedig a Pál apostolról készülő Paul, Apostle of Christ c. filmnek is pár nappal hozták előrébb a bemutatóját, amit így március 28 helyett már március 23-án vetíteni fognak a mozik. A filmet Andrew Hyatt rendezi, a színészek terén pedig feltűnik majd Jim Caviezel és Jim Faulkner.

Ti melyik filmet várjátok a felsoroltak közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.