Hirdetés

A védelmező 2 - a Trónok harca egyik színésze is csatlakozott

|

Összecsapott a Heggyel a Trónok harcában, brillírozott a Narcos sorozatban és felbukkant olyan filmekben is, mint A Nagy Fal vagy a Sorsügynökség, a következő állomása pedig Denzel Washington oldalán van A védelmező folytatásában.

Hirdetés

A Village Roadshow és a Columbia Pictures együttműködésének köszönhetően készülhet el A védelmező (The Equalizer) folytatása, amelyben Denzel Washington visszatér, hogy mesteri képességeit segítségül hívva ismét a kisembereket és az ártatlanokat oltalmazza. 

Hirdetés

A védelmező 2-t az első filmhez hasonlóan ismét Antoine Fuqua (Kiképzés, Támadás a Fehér Ház ellen, A hét mesterlövész) dirigálja és Richard Wenk (A mestergyilkos, A feláldozhatók 2, Jack Reacher: Nincs visszaút, A hét mesterlövész) is visszatért az írói posztra, azonban Washingtonon kívül eddig semmi tudomásunk nem volt a szereplőgárdáról. Most a The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Pedro Pascal (Narcos, Trónok harca, A Nagy Fal) is csatlakozott a stábhoz, akit legközelebb a Kingsman: Az Aranykörben láthatunk majd Whiskey fedőnév alatt. 

A 2014-es A védelmező egy 80-as években futott tv sorozat adaptációja volt és nagyon megtalálta a közönségét, hiszen közel 200 millió dollárt hozott világszerte, mindezt 73 milliós büdzséből - persze a sikerhez nagyban hozzájárult Washington karizmája. 2018. szeptember 14-én kiderül, hogy a folytatásra is ennyire vevő lesz-e a közönség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.